luni, 3 iunie 2013

Un incident Pe un munte inzapezit

*Va rog sa nu copiati sau sa postati lucrarile mele pe alte site-uri fara permisiunea mea.Multumesc.
__________________________________________________________________________________________

Un fotograf plecase impreuna cu asistentul sau pe un munte inzapezit,cu misiunea de a face fotografii pentru un articol de ziar.


Locul cazarii lor era la o cabana,dar la citeva zile asistentul s-a ranit intr-un accident.


In acel moment lucrul inca nu era sfirsit si ei simteau ca nu pot pleca acasa pina nu il termina.Asa ca au decis sa ramina pe munte.


Totusi,leziunea asistentului se agrava tot mai mult,pina cind,peste veo doua zile acesta a decedat.


Chiar si in asa situatie fotograful nu pleca acasa.El era foarte obsedat de lucrul sau si sa il lase nefinisat era ceva imposibil.Astfel a luat decizia de a-si ingopa asistentul linga cabana si sa continuie proiectul de unul singur.


In urmatoarea dimineata,cind s-a trezit,corpul mort al asistentului era culcat linga el. ''Sunt sigur ca l-am ingropat.....'' Se gindea el nedumerit. Apoi l-a mai ingropat odata inainte sa faca pozele.


Insa in urmatoarele dimineti se intimpla acelasi lucru.In ultima sa zi acolo,decise sa plaseze camera linga sacul lui de dormit si sa o lase prornita pentru a vedea ce se petrece in timpul noptii.Dimineata,corpul neinsufletit era linga el,exact dupa cum se asteptase.L-a ingropat din nou,apoi a coborit de pe munte.


Ajuns acasa s-a apucat sa developeze fotografiile de aseara.

In fotografii vedea pe cineva aprinzind lumina,iesind din cabana,carind corpul inapoi si culcindu-l linga sacul de dormit - si acea persoana nu era nimeni altcineva decit fotograful insusi.

Original link : http://sayainunderworld.blogspot.com/2007/08/incident-on-snowy-mountain.html

Niciun comentariu: