duminică, 16 iunie 2013

Kuchisake-Onna

Va rog sa nu copiati/postati lucrarile mele pe alte site-uri.Multumesc pentru cooperare.
__________________________________________________________________________

Un copil mergea acasa de la scoala,iar o femeie ciudata se apropie de el. Femeia il intreaba ''Sunt frumoasa?''


Desi gura ii este acoperita de o masca chirurgicala,femeia are ochi atragatori si un nas destul de dragut.Asa ca raspunsul copilului e ''Da,tu esti frumoasa.''


''Chiar daca arat asa?''spune femeia dindu-si jos masca si dezvaluind o gura teribil de rosie,taiata de la ureche la ureche.Cit timp copilul e prea speriat pentru a se misca,femeia scoate o coasa din palton si il omoara.


Kuchisake-Onna este una din cele mai faimoase legende urbane japoneze.Detaliile referitoare la imbracaminte,locul,trecutul si metoda si instrumentul omorului difera in diferite regiuni.Istoria de mai sus este una din cele mai cunoscute.Victimile ei sunt de obicei copiii.


Cum sa ramai in viata?

  • Fiind intrebat ''Sunt frumoasa?'',nu ii da un raspuns curat ''da'' sau ''nu''(oricum e aminul cu tine),insa poti sa-i raspunzi indoielnic precum ''asa si asa'' ''normal'' sau ''mediu''.Cit timp  aceasta se gindeste la sensul raspunsului fugi.
  • Dulciurile(cu zahar) sunt mincarea ei preferata.Arunca-i una si fugi.
  • Spune cuvintul ''pomada'' de 3 ori.Ea se va pietrifica si iti va da timp sa fugi.


De ce ''Pomada''?

De obicei starea ei este explicata de faptul ca operatia plastica la care a fost supusa a devenit un dezastru.Medicul care a operat-o purta mult ruj ,iar mirosul era atit de puternic incit i se facea rau. Din acest motiv cuvintul ''Pomada'' ii aminteste de experienta traumatica.In loc sa spui cuvintul poti sa arunci ruj la ea,astfel va fi mai efectiv.Sa-ti pui ruj in par are un efect bun.


Cum arata?

De obicei poarta un palton lung si rosu pentru a nu se vedea petele de singe ale victimelor precedente.Este slaba si palida,cam de vreo 20 de ani.Poarta mereu o masca chirurgicala,fapt obisnuit in Japonia unde oamenii poarta masti cind sunt raciti.


Alte superstitii:


  • Kuchisake-onna poate alerga 100 m in 3 secunde
  • Este una din 3 surori.Celelalte surori au si ele gurile taiate.
  • II place numarul 3.Deseori apare in locuri care au ''trei'' in componenta lor.

Niciun comentariu: