marți, 4 iunie 2013

Ei nu se mai intorc

*Va rog sa nu copiati sau sa postati lucrarile mele pe alte site-uri fara permisiunea mea.Multumesc.
_____________________________________________________________________________________________


Un grup de liceeni, 4 fete si 4 baieti s-au intilnit intr-o casa pentru a-si spune unii altora povesti cu fantome.S-a lasat noaptea si ei au decis sa mearga si sa faca kimo-dameshi*.Insa motivul principal pentru aceasta nu era de a testa curajul ci pentru a putea sa faca perechi fata-baiat.Nu prea conta locul asa ca au decis sa mearga la liceul lor**.


Cladirea liceului era foarte batrina;avea circa 100 de ani***.In intuneric,cladirea arata mult mai formidabil decit in lumina zilei.

Grupul s-a despartit in 4 perechi.Nu puteau merge inauntru asa ca tot ce aveau de facut era sa inconjoare scoala o data,fapt care ar lua in jurul la 20 de minute.
Grupul avea dispozitia la maxim asa ca odata cu plecarea primei perechi se auzeau multe risete si tachinari.

Au trecut 20 de minute,apoi 30...Dar perechea nu mai aparea. ''Ma intreb ce fel de lucruri faca aia doi de unii singuri?''a spus a doua pereche rizind apoi au plecat si ei in intuneric.Insa,la fel ca in primul caz,nu s-au mai intors.


Mai tirziu cei ramasi au inceput sa se simta neplacut.


La plecarea perechii a treia,acestia i-au asigurat pe ultima pereche ca vor veni inapoi,si mai mult de atit,ii vor aduce si pe ceilalti.Si totusi,nici asta nu s-a intimplat,caci a disparut si perechea a treia.


Trecusera aproximativ 2 ore de cind prima pereche a plecat.Fata din perechea ramasa s-a speriat si a izbucnit in lacrimi.Partenerul i-a spus ''Nu-ti fa griji.Ma duc acolo de unul singur ca sa aflu ce se petrece acolo.Daca nu ma intorc in 30 de minute mergi drept la politie.Nu ma astepta,bine?''Si baiatul s-a pornit spre scoala.


Nici el nu s-a intors;chiar si asa,fata l-a asteptat plingind timp de o ora.Apoi a mers la politie.Acestia au acompaniat-o inapoi la scoala,desi nu au putut gasi la inceput locul disparitiei.Abia atunci cind se crapa de ziua au ajuns la cladirea veche a unui gimnaziu nefolosit.


La intrarea politiei acolo,ei au observat ca usa de la baie era deschisa;cind sa intre inauntru i-au gasit pe disparuti,toti spinzurati de pod.Toti erau morti.Din marturiile fetei ce a supravietuit,cei 7 nu aveau nici un motiv sa se sinucida.Dar nici o davada de omor nu putea fi gasita,asa ca cazul a fost inchis,fiind considerat un incident de isterie in masa.Faptul curios este,scoala nu era cunoscuta pentru povesti cu fantome de orice fel.




_________________________________________________________________________________


*Kimo-dameshi poate fi tradus ca test al curajului.De obicei locul desfasurarii acestuia este inlocuri presupus bintuite,de unul singur sau in grupuri mici.La intoarcere participantii sunt uneori rugati sa arate o dovada a aventurii lor.Este un joc popular printre tineri si deseori jucat vara.

**Scolile in Japonia au propriile istorii asociate cu ele.Nu stiu din ce motiv,insa acolo unde se aduna multi oameni mereu apar zvonuri ciudate.In timpurile razboiului sau a catastrofelor naturale scoala a fost mereu consierata locul in care oamenii isi cauta un refugiu;probabil ca aceasta e alta cauza pentru a fi invaluita de povestiri intunecate.

Totusi,exista ceva terifiant intr-o cladire mare care in timpul zilei este galagioasa si plina de oameni,iar,in contrast,pe timpul noptii aproape goala.

***Cladirile de aproximativ 100 de ani pot fi vazute des in Japonia.Acolo majoritatea cladirile sunt facute din lemn si astfel pot fi greu de pastrat.Ca natiune,japonezii sint mereu atacati de cutremure,asa ca o cladire din piatra nu e practica pentru ei.



Original link:http://sayainunderworld.blogspot.com/2007/08/they-do-not-come-back.html

Niciun comentariu: