luni, 12 august 2013

Papusa Kewpie Neagra

O mama tinara a vea grija singura de nou-nascutul sau. Intr-o zi,femeia a lasat copilul acasa si a iesit sa faca cumaparaturi; dar in drumul spre casa a murit intr-un accident. Nu avea documente la ea atunci si nu era alta cale de a-i contacta rudele; asa ca a fost ingropata singura, fara ca cineva sa stie ca avea un copilas in camera ei.

Peste vreo 2 saptamini,proprieterul camerei inchiriate de femeia care a murit, dindu-si seama ca locatara nu a platit chiria de ceva timp ,a decis sa-i faca o vizita. A batut la usa, dar evident, nu i-a raspuns nimeni. A intrebat vecinii despre ea, insa nu a aflat nimic folositor. ''Probabil a fugit'', s-a gindit proprietarul, si a luat cheile de rezerva. Inauntru era intuneric si toate ferestrele erau inchise. A incercat sa aprinda lumina insa din cauza ne-achitarii la timp, a fost taiata.

Stapinul s-a uitat prin intuneric. Camera arata de parca inca mai traia cineva acolo. Mobila era la locul sau,iar in mijlocul camerei statea o papusa kewpie neagra. ''Probabil a plecat in graba mare si nu a avut timp sa ia nimic cu ea'', s-a gindit proprietarul aplecindu-se sa ia papusa. Dar de cum a atins-o, ea s-a sfarimat; si in acelasi moment omul a vazut o multime de gindaci de bucatarie fugind de acolo. Iar tot cu ce ramase in mina era scheletul unui copilas.


---------------------------------------------------------------------
Daca nu stit ce e o papusa kewpie cautati aici

Niciun comentariu: